Op het gebied van sales biedt ProdActive samen met haar netwerk een aantal diensten aan.

Customer Excellence

In samenwerking met Pawlik bieden wij een compleet traject aan; de resultante hiervan is dat uw klanten zich excellent door u bediend weten omdat u het complete traject dat een klant in uw organisatie aflegt tot in de puntjes beheerst: de ‘Customer Journey’. Samen met u (re-)organiseren wij elk facet van klantbenadering zodanig dat uw verkoopprestaties daardoor meetbaar verbeteren.
Er zijn reeds duizenden (!) manieren waarop het vormgeven aan de ‘Customer Journey’ wordt ingestoken. Eén kijkje via Google toont meer dan 800.000 versies(!). Wij houden er van om zaken zo simpel en werkbaar mogelijk te houden en dan op eclectische wijze, samen met u, de beste insteek te kiezen.
Ons uitgangspunt is de ‘Customer Life Journey’ van waaruit we verder werken aan het verbeteren van de klantbeleving met als uitkomst meer klanten, tevredener klanten en alles wat u dat oplevert! Meer weten? Bel of mail ons!

customer-life-journey

Advies

Indien u problemen ervaart in de verkoop kan een goed advies helpen. Dat raakt alle facetten van de verkoop, van proces tot propositiebeschrijving, van besturing tot uitvoering, van pre-sales tot service management en het customer contact center. Ons netwerk kent vele experts die op het gebied van verkoop u verder kunnen helpen… met praktisch, werkbaar en uitvoerbaar advies.
Coaching
Hoe goed een individu of organisatie het in de verkoop ook doet, het kan altijd anders of beter. Sales coaching biedt u een klankbord en spiegel om periodiek te sparren over de wijze waarop u uw verkoop heeft ingericht en uitvoert. Dat levert altijd weer inspiratie, inzicht en bruikbare ideeën op.

Interim Sales (-Management)

Er zijn vele situaties die wij in de markt tegenkomen waarin een al dan niet tijdelijke versterking van de verkoopcapaciteit nuttig kan zijn. In het geval dat u tijdelijk een verkoper nodig heeft, bijvoorbeeld voor projectmatige verkoop, de tijdelijke vervanging van één van uw vaste medewerkers of anderszins, kan ProdActive u helpen met het vinden van de juiste persoon. Dat hoeft niet altijd een fulltime bezetting te betekenen!

SALESFORADAY

….. Van helemaal zelf doen tot deels laten doen….de verkoper voor 1 dag!
Vele kleinere organisaties bestaan uit een kleine krachtige kern hard werkende ondernemers en medewerkers die verkoopactiviteiten én leveringsactiviteiten gecombineerd uitvoeren. Dan is ineens dat moment daar dat het écht nuttig en nodig wordt om iemand voor verkoop ‘apart te zetten’, …maar fulltime inzet van zo’n verkoper is te duur en mogelijk risicovol.

sales-fo-a-day

Dat is het moment om een verkoper voor 1 dag per week actief te laten worden. ProdActive biedt u daarvoor dé oplossing bij uitstek door hiervoor de juiste persoon in te zetten. Zo’n verkoper voor één dag wordt op een vaste dag of variabel gedurende een werkweek voor u ingezet en doet in beginsel één ding: alles wat nodig is om uw afzet, omzet en marge te laten groeien. Van research tot bellen tot beursbezoek en klantbezoek, alles wat u wilt, waar u niet meer aan toekomt of overgedragen wilt zien. Natuurlijk is een inzet voor 2 of 3 dagen bespreekbaar. U bepaalt de behoefte!
Het concept is simpel, u continueert de inzet zolang deze u bevalt en oplevert wat u er van verwacht.
Meer weten? Bel ons of mail ons !

sales-contact