Onze diensten verrichten wij op de volgende aandachtsgebieden:

Sales

UntitledHet verbeteren van de verkoop in de breedste zin des woords is de kern van de activiteiten binnen dit aandachtsgebied; dat varieert van het verbeteren van de wijze waarop een individu zich in zijn/haar omgeving verkoopt tot en met de wijze waarop een organisatie zich succesvol in de markt zet. De resultantes hiervan zijn bijvoorbeeld meer aanvragen om offertes, offertes, afzet, omzet en marge, zo mogelijk zelfs een hoger marktaandeel maar ook vermindering van klachten, kosten, risico’s, churn en verloop. Meer weten…

Strategy

Untitled2Weten waar je naar toe wilt, waarom je dat wilt én hoe je daar komt. De Strategie is het ankerpunt waaraan alle verdere activiteiten worden opgehangen, zowel voor een individue als een organisatie. De opzet van de strategie, het meten van de aansluiting (alignment) op de strategie in de organisatie en de implementatie van de strategie zijn de thema’s waarop wij actief zijn. Resultantes van onze trajecten zijn werkbare, uitvoerbare, meetbare en geïmplementeerde strategieën, een strategie die wordt gedragen én uitgevoerd door de mensen in de organisatie waardoor een organisatie presteert zoals beoogd.
Bron: 9gag

Sourcing

Untitled3Uiteindelijk zijn het altijd mensen die het verschil maken; professionals zorgen voor het (beter!) presteren van een organisatie. Waar nodig vinden wij die voor de invulling van een vaste of tijdelijke positie, in een vaste rol of voor een project. ProdActive beschikt over een groot netwerk van professionals en dienstverleners die voor de invulling van vacatures in een organisatie kunnen zorgdragen. De resultante van sourcing is uiteindelijk de juiste persoon op de juiste plek die meetbare toegevoegde waarde heeft voor de organisatie.

Performance

Untitled4Meetbare en aantoonbare verbetering van prestaties, zowel op individueel niveau als organisatie niveau; dat is de resultante van de trajecten die we op het gebied van prestatiemanagement doen. Dat geldt voor prestaties in het algemeen en specifiek op het gebied van verkoop. Samen bepalen we de realistische doelen en daarna zorgen we voor de realisatie daarvan.
Performance betekent voor ons ook werken aan en meetbaar verbeteren van de eigen (persoonlijke) productiviteit. Daarvoor bieden we specifieke trajecten en trainingen.