De diensten die wij bieden zijn van toepassing op alle aandachtsgebieden.

Consultancy

Onze professionals analyseren situaties, inventariseren opties en oplossingen en adviseren over inhoud en strategie om tot gewenste situaties te kunnen komen. Problemen wordt uiteengerafeld, oorzaken en gevolgen gescheiden; waar nodig worden beproefde instrumenten ingezet om analyses te onderbouwen. Op grond van de uitkomsten wordt een bruikbaar advies opgesteld op grond waarvan afgewogen keuzes kunnen worden gemaakt.

Coaching

Ervaren en gekwalificeerde coaches geven professionele begeleiding van mensen en organisaties om er voor te zorgen dat ambities kunnen worden waargemaakt. Ons netwerk kent vele coaches met een keur aan specialisaties. Zo is er voor elke situatie een passende coach en een passende oplossing. Meer weten….

Training

Waar nodig worden in onze projecten maatwerk trainingen samengesteld waarmee de gewenste competenties kunnen worden aangeleerd. Naast deze maatwerk trainingen verzorgen wij standaard trainingen:
o Personal Pitch

Interim operations

Er zijn situaties denkbaar waar het handig is om met een beperkte inzet tijdelijk een externe professional in te zetten voor de projectmatige uitvoering van werkzaamheden; dat kan vooruitlopend op de inzet van een vaste kracht maar ook de organisatie een nieuwe impuls te geven. Zo bieden wij interim sales (managers), projectmanagers

Resource management

Voor de permanente of tijdelijke vervulling van een rol of functie hebben wij een groot netwerk beschikbaar waarmee we voor vele typen rollen de juiste kandidaten kunnen vinden. De aandachtsgebieden waarop wij ons richten zijn:

  • Projectmanagement
  • Procesmanagement
  • Implementatie
  • Verandermanagement
  • Organisatie/Bedrijfskundig advies
  • Finance
  • Sales